Tende različitih oblika i dimenzija, visokog kvaliteta i trajnosti. Platna za tende su različitih materijala i dezena po izboru kupca.

Izrada i ugradnja tende Beograd

Tende mogu biti fiksne i pokretne ( ravne, kupolaste, polukružne, konzolne ).

Izuzetno kvalitetne, Italijanske, pokretne tende sa impregniranim platnom, jednobojne i dezenirane. Platno propušta vazduh, a štiti od kiše i sunca, tako da stvara idealne uslove za odmaranje i uživanje na vašim terasama ili u baštama.

Konstrukcije za pokretne tende su od aluminijumskih profila. Imamo veliki izbor boja i dezena impregniranog, pvc i providnog platna.

Nudimo odlican kvalitet po povoljnim cenama. Veoma brza i profesionalna ugradnja od strane strucnih majstora.

Tenda ili nadstrešnica predstavlja sekundarni pokrivač pričvršćen za spoljašnji zid zgrade. Obično se sastoji od platnenih tkanina od akrilnog, pamučnog ili poliesterskog materijala ili vinila laminiranog na poliestersku tkaninu koja se čvrsto stegne nad konstrukcijom od aluminijuma, gvožđa ili čelika, eventualno prozirnog materijala (koji se koristi za pokrivanje solarnih termalnih panela u leto).

Nadstrešnice su takođe često izrađene od aluminijuma. One se često koriste kada tkanina ne predstavlja praktičnu primenu u kojoj opterećenje snijega, kao i opterećenja vetra mogu biti faktor.

Lokacija tende na zgradi može biti iznad prozora, vrata ili iznad prostora duž terase. Uz dodavanje kolona ona postaje nadstrešnica, koja je u mogućnosti da se proširi dalje od zgrade, kao što je slučaj sa ulazom u hotel. Restorani često koriste tanke, dovoljno široke da pokrivaju značajan otvoreni prostor za vežbu na otvorenom, zabave ili prijem. U komercijalnim zgradama, tenda je često obojana informacijama o imenu, poslu i adresi, na taj način deluje kao znak ili bilbord, kao i obezbeđivanje senke, rušenje jakih vetrova i zaštita od kiše ili snega. U područjima sa zimskim vremenom većina tendi se ne mora smanjiti krajem leta – oni mogu ostati uvučeni u zgradu tokom zime, ili biti projektovana ili izgrađena za te uslove.