Rolo zavese

Rolo zavese predstavljaju dugotrajno rešenje zasenčenosti vašeg prostora uz kvalitetna platna i funkcionalnih mehanizama – pokretanje uz lančić i opruge. Mogu biti zamena za spoljne roletne. Platna koja se koriste za rolo zavese dostupna su u širokoj paleti boja.

Proizvodnja i ugradnja Rolo zavesa Beograd

Rolo zavese su idealno resenje za zamracite prostoriju na vasem kosom prozoru. Kutija i vodjice su od aluminijuma a mehanizam je jako praktican za upotrebu.U ponudi imamo dve vrste platna: Platno koje toltalno zamracuje i platno koje delimicno zamracuje prostoriju.

Predstavlja najelegantiji model rolo zavesa gde se mehanizam rolo zavese i samo platno nalaze u aluminijumskoj kutiji.

Veliki izbor platna i boja.

Standardne boje kutije: bela, siva i braon.

Pogon:

  • Ručni, pomoću lanca.
  • Elektro motor.

Rolo zavese bez kutije su najpraktičniji način za zamračivanje i dekorisanje prostorije u vašem domu.

Veliki izbor platna koja se odlikuju propuštanjem svetlosti, od onih koji delimično propuštaju svetlo do onih koji potpuno zamračuju prostoriju.

Mogu se montirati na zid ili plafon, čak i na sam prozor.

Sastoje se od aluminijumskog profila na koji je postavljen mehanizam zavese.

Pogon:

  • Ručni, pomoću lanca ili opruge.
  • Mogućnost doplate za alu masku.

Rolo zavese za krovni prozor su veoma jednostavne za korišćenje i zapravo jedini pravi način za zamračivanje prostorije koje se nalaze u potkrovlju.
Rolo zavese za krovni prozor imaju svoj aluminijumski ram kroz koji prolazi platno i fiksira se u samom dnu.

Postoje različiti stilovi zavesa

Zavesa je vrsta pokrivača prozora. Postoji mnogo različitih vrsta žaluzina koje koriste razne kontrolne sisteme. Tipičan blind za prozor se sastoji od nekoliko dugih horizontalnih ili vertikalnih lajsni različitih vrsta tvrdih materijala, uključujući drvo, plastiku ili metal koji drže zajedno kablove koje prolaze kroz slepe letvice. Zavese za prozore mogu se manevrisati pomoću ručnog ili daljinskog upravljača okretanjem sa otvorene pozicije do zatvorenog položaja gde se klizači preklapaju i blokiraju većinu svetla. Postoji i nekoliko vrsta prozorskih obloga, nazvanih nijansama, koji koriste umetne delove mekog materijala umesto lamele.