Rolo zavese predstavljaju dugotrajno rešenje zasenčenosti vašeg prostora uz kvalitetna platna i funkcionalnih mehanizama – pokretanje uz lančić i opruge. Mogu biti zamena za spoljne roletne. Platna koja se koriste za rolo zavese dostupna su u širokoj paleti boja.

Proizvodnja i ugradnja Rolo zavesa Beograd

Rolo zavese za krovne prozore su idealno resenje za zamracite prostoriju na vasem kosom prozoru. Kutija i vodjice su od aluminijuma a mehanizam je jako praktican za upotrebu.U ponudi imamo dve vrste platna: Platno koje toltalno zamracuje i platno koje delimicno zamracuje prostoriju.

Postoje različiti stilovi zavesa

Zavesa je vrsta pokrivača prozora. Postoji mnogo različitih vrsta žaluzina koje koriste razne kontrolne sisteme. Tipičan blind za prozor se sastoji od nekoliko dugih horizontalnih ili vertikalnih lajsni različitih vrsta tvrdih materijala, uključujući drvo, plastiku ili metal koji drže zajedno kablove koje prolaze kroz slepe letvice. Zavese za prozore mogu se manevrisati pomoću ručnog ili daljinskog upravljača okretanjem sa otvorene pozicije do zatvorenog položaja gde se klizači preklapaju i blokiraju većinu svetla. Postoji i nekoliko vrsta prozorskih obloga, nazvanih nijansama, koji koriste umetne delove mekog materijala umesto lamele.